Skriv til os
Ring på tlf.  (+45) 23 46 95 84​  eller send en email til  brian@bpbyg.com

Døre og vinduer

Døre og vinduer udskiftes i dit hus
Hos BP Byg i Grindsted nær Billund og Varde, tilbyder vi kvalitetsdøre og -vinduer af enhver type. Vi har stor erfaring i at montere døre og vinduer i mange forskellige slags huse. Du er derfor mere end velkommen til at kontakte os for at få rådgivning om nye vinduer og døre til huset. Du kan kontakte os på telefon 23 46 95 84 eller skrive til vores e-mail brian@bpbyg.com​, så laver vi en aftale.

​Vi rådgiver om nye døre og vinduer
Når der skal sættes nye døre og vinduer i dit hus, er der mange muligheder. Derfor er det vigtigt, at du får den rådgivning, du har brug for, før du tager beslutningen om et eventuelt projekt. Vi giver dig den faglige rådgivning, så du kan være sikker på et resultat, der matcher og løfter dit hus.

Desuden kan vi rådgive dig om anvendelsen af døre og vinduer, der er mest muligt energioptimerede. Når vi har lavet en aftale med dig, står vi gerne for både levering og montering i områder nær Billund og Grindsted.

Særlige ønsker til de nye vinduer og døre
Har du særlige ønsker til de nye døre og vinduer i huset, kan du regne med, at vi lytter til dig. Vort snedkerværksted kan opfylde de specifikke ønsker til stil og design, som du måtte have. Dette uanset om det er klassiske vinduer og døre eller en mere moderne stil.

Vi lægger vægt på, at det håndværk, vi udfører, passer til husets arkitektur, så du får en flot facade på huset mange år fremover.