Skriv til os
Ring på tlf.  (+45) 23 46 95 84​  eller send en email til  brian@bpbyg.com

Nyt tag

​Nyt tag på huset
​Et tag bliver ikke kønnere med årene, og på et eller andet tidspunkt bliver det nødvendigt at få lagt et nyt eller renoveret det gamle tag. BP Byg står klar til at lægge nyt tag på dit hus. Om det er et nyt tegltag på et parcelhus, eller om det er taglægning på et større halbyggeri, så kan vi sammen med vores samarbejdspartnere, stå for hele projektet. Vi kører i hele området med udgangspunkt i Varde, Billund og Grindsted.

Rådgivning og inspiration til nyt tag
Et tag er ikke bare et tag. Der er mange muligheder, både når det drejer sig om materialer og farver. Det er vigtigt for os hos BP Byg, at du får den nødvendige rådgivning om et nyt tag, så du bliver glad for det.

​Vi tager dine ønsker alvorligt, og er din faglige makker i dialogen om det nye tag på huset. Det er vigtigt for os at have tilfredse kunder.

Vi går hele vejen
Skal du have nyt tag, varetager vi hos BP Byg hele processen. Sammen med vores samarbejdspartnere, står vi for nedbrydning af det gamle tag, opbygning af tagkonstruktionen, opbygning af undertaget og lægning de nye tagsten, eller et andet materiale, så det fremstår flot efterfølgende.

​Du kan derfor være sikker på, at kvaliteten altid er i top. Kontakt gerne BP Byg på telefon 23 46 95 84 eller e-mail  brian@bpbyg.com og få en indledende samtale om et eventuelt nyt tag til dit hus i Billund, Grindsted og omegn.