Skriv til os
Ring på tlf.  (+45) 23 46 95 84​  eller send en email til  brian@bpbyg.com

Ombygning

​Ombygning af sit hus betror man ikke til hvem som helst
Når vi hos BP Byg arbejder for en kunde, er det et samarbejde, der baserer sig på et tillidsforhold. Vi bor i Grindsted og tilbyder ombygning i området omkring Grindsted, Varde og Billund. Det er derfor vigtigt for os at have tilfredse kunder – hvilket vi heldigvis også har. Vi er klar over, at det er af stor betydning for dig, når du skal have lavet større eller mindre ændringer på dit hus, for eksempel i form af en ombygning, at resultatet bliver godt.

​Vi rådgiver dig om din ombygning
Forud for projektet er det vigtigt for os at give den nødvendige rådgivning, så du bliver tilfreds med det endelige resultat. Vi foretager opmålingen og vejleder dig gerne om, hvordan du får de nødvendige tilladelser til din ombygning. Vi sikrer, efter en grundig samtale med dig, at de materialer, der anvendes ved ombygningen, klæder dit hus.

​Det er vigtigt, at en ombygning passer ind i det eksisterende byggeri. Kontakt gerne BP Byg i Grindsted ved Billund på telefon 23 46 95 84 eller e-mail brian@bpbyg.com​ for at få en indledende samtale om en eventuel ombygning af dit hus.

​Vælg en totalentreprise
Uanset størrelsen af din ombygning, udfører vi totalentreprisen sammen med vore samarbejdspartnere. Vi flytter vægge og sørger for nye gulve; tilknyttede opgaver sørger vi for at formidle til de rigtige håndværkere, som vi har tillid til. Det betyder, at det til enhver tid er os, der står inde for, at arbejdet bliver færdigt til den lovede tid og pris, og at resultatet bliver godt.