Skriv til os
Ring på tlf.  (+45) 23 46 95 84​  eller send en email til  brian@bpbyg.com

Tilbygning

Tilbygning til huset
Du behøver ikke at have bestemt dig for at bygge til, før du henvender dig til BP Byg. En tilbygning til huset er en vigtig beslutning, og vi tager gerne en uforpligtende samtale med dig omkring din forestående tilbygning. Her er det vigtigt for os at lytte til dine overvejelser og give dig gode råd, før du beslutter dig for, om det er noget, du vil gå videre med. Vi har adresse i Grindsted, og har stor erfaring i at lave tilbygninger til eksisterende huse i hele området omkring Grindsted, Billund og Varde.

Vi rådgiver dig
Der er mange ting, man skal have styr på, hvis man overvejer en tilbygning til sit hus. Vi ved, hvilke tilladelser, der skal hentes, og rådgiver dig gerne om det. I det hele taget er rådgivning forud for projektets start, utroligt vigtigt. Der er mange muligheder ved en tilbygning; farver, former, materialer – kun fantasien sætter grænser. Vi måler op og giver dig gode råd om alle detaljer i forbindelse med tilbygningen.

Forskellige former for tilbygning
Måske skal du have udvidet huset med en tagetage; eller nogle kviste skal bygges på den gamle tagetage? Eller måske handler det om en udestue, som er en forholdsvis billig måde at få flere kvadratmeter til huset på? Uanset hvad, arbejder vi hos BP Byg i Grindsted nær Billund med totalentreprise og skræddersyr løsningen, så den nye tilbygning passer til dit hus. Det skal gerne blive en løsning, der giver glæde mange år frem. Vi tilbyder desuden også ombygning af din bolig.​

Kontakt os i dag på telefon 23 46 95 84 eller e-mail brian@bpbyg.com​ for at høre mere om en tilbygning.